Adidas Utomhus
Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg (0)

Frakt & Retur

Har åtagit sig att din lycka. Vi vill att du ska vara så nöjd med ditt köp som vi betjäna dig. Du kan returnera alla produkter i sitt ursprungliga, oanvänt villkorar för en full återbetalning av varan värdet. Vi kommer gärna emot din retur inom 30 dagar från leveransdatum.

Sportskor kvalificerar även för vår 30 dagars Testkörning program: Gå vidare. Få dem smutsiga. Sätt dem genom deras steg. Om du inte är 100% nöjd, kommer vi gärna emot din retur (i alla förhållanden) inom 30 dagar efter köpet med hjälp av våra normala avkastning bearbeta nedan.

Om du av någon anledning behöver returnera en vara tillbaka till oss, helt enkelt tillbaka den inom 30 dagar för ett utbyte eller återbetalning. Av säkerhetsskäl bör du använda en signatur på leveransservice som vi kommer att underteckna för vid mottagandet. Var god bevara kvitto i händelse av förlorade paket. Observera att kostnaden för att skicka order tillbaka till oss måste uppfyllas av kunden. Så snart paketet kommer tillbaka hit, strävar vi efter att behandla din återbetalning eller utbyte inom 3 arbetsdagar.

För din bekvämlighet, kommer du att kunna skriva ut en förbetald fraktsedel

Viktig information om den här tjänsten:

Se till att du bifogar ett färdigt avkastning bildar med din beställning

Se till att din avkastning är väl förpackad, och uppfyller alla de villkor som anges längst ner på denna sida.

Var noga med att notera returspårningsnummer.

Återgår till Store

Du har också möjlighet att returnera varor till en butik för endast tillgodokvitto. Medtag följesedel för att kontrollera butiken kreditbeloppet skall utfärdas. Varken eller butiker accepterar retur på kundanpassade produkter, såvida inte defekt.

Återgå Undantag

Med julstämning i åtanke, har vi beslutat att utöka vår 30 dagars full returrätt. Vi kommer gärna emot din retur i dess ursprungliga.

accepterar inte avkastning på presentkort, kundanpassade och personliga produkter. Anpassade beställningar är återbetalningsbara, utom i fall av tillverknings- eller materialfel, i vilket fall du kan kontakta kundtjänst via telefon eller e-post för att få hjälp.

INLEDA AVKASTNING

  Returer tar vanligtvis 2-4 veckor att behandla. Kredit återbetalning kommer att utfärdas till den ursprungliga betalningsmetoden. Se presentkort FAQ för returer av inköp involverar PUMA presentkort.

Utbyten

Observera att vi inte utför utbytet vid denna tidpunkt. För hjälp med att placera en ny order på en annan storlek eller färg kontakta vår. Vi är glada att kunna erbjuda gratis Ground Shipping på ersättningsordning.

Copyright © 2020 www.heligabirgitta.se. Powered by Adidas Utomhus
Du har IP-adress: 3.226.243.36     New Balance Skor Nike zoom Converse Ctas Herr Ralph Lauren Reebok skor